Η εταιρεία μας προωθεί πρωτοποριακές λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στον τομέα της ηλεκτρολογίας.

Με την εφαρμογή αυτών των λύσεων, εξασφαλίζουμε όχι μόνο τη μείωση του κόστους ενέργειας αλλά και τη συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.


business finance and saving power. new idea solar energy with accounting concept

Προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Εγκατέστησε θερμοστατικές βαλβίδες στα θερμαντικά σώματα για αυτόματο έλεγχο της ροής ζεστού νερού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να προσαρμόζεις τη θερμοκρασία κάθε χώρου ξεχωριστά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Hand Turn Heat Radiator  Thermostat

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα αγοράζοντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Καλύπτει το 70% των αναγκών σας σε ζεστό νερό, μειώνοντας παράλληλα τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Μια πράσινη επιλογή που φέρνει οικονομία και περιβαλλοντικά οφέλη. Κάντε τη μετάβαση σε μια βιώσιμη ενεργειακή επιλογή σήμερα!

Solar Panel for Heating Water

Όταν βάζεις τον διακόπτη του πλυντηρίου στους 30°C, κάνεις οικονομία ενέργειας έως και 40%. Επίσης, αν γεμίσεις πλήρως τον κάδο με ρούχα ή πιάτα για πλυντήριο πιάτων, εξοικονομείς ενέργεια και πλένονται περισσότερα αντικείμενα.

Clothes ready to wash with washing machine
Power Strip with Cables

Αντικατέστησε τα συνηθισμένα σου φώτα με νέους και βελτιωμένους LED λαμπτήρες. Μπορείς να μειώσεις τη χρήση ενέργειας κατά περίπου 80% χρησιμοποιώντας περισσότερους ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες LED

Power saving concept. Asia man changing compact-fluorescent (CFL) bulbs with new LED light bulb.

Προτείνουμε να αποφεύγετε συχνές ανοίγματα της πόρτας του ψυγείου και να μην την κρατάτε ανοικτή για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Διασφαλίστε ότι το λάστιχο της πόρτας είναι καθαρό και εφαρμόζει σωστά. Σε περίπτωση μη αυτόματης απόψυξης, προτείνουμε τακτικές διαδικασίες απόψυξης για να διατηρείται η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του ψυγείου και να εξοικονομείται ενέργεια.

Woman in front of fridge.

Κατά το μαγείρεμα, χρησιμοποιείτε καπάκι στις κατσαρόλες για γρηγορότερο μαγείρεμα και εξοικονόμηση ενέργειας. Αποφεύγετε άσκοπο άνοιγμα της πόρτας του φούρνου, καθώς χάνεται θερμότητα. Καθαρίζετε τακτικά τα ηλεκτρικά μάτια και τον φούρνο για αποτελεσματική λειτουργία.

cleaning a dirty oven in the kitchen

Για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, σκέψου να εγκαταστήσεις ανεμιστήρες οροφής. Καταφέρνουν να δροσίζουν τον χώρο ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Αποτελούν αξιόπιστη λύση για άνετο κλίμα στο σπίτι, με ελάχιστο κόστος ενέργειας. Είναι η ιδανική επιλογή για να επιτύχεις σημαντική εξοικονόμηση.

Για απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας, συνδέστε στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σας με έναν έξυπνο μετρητή. Αυτός θα σας παρέχει πραγματικού χρόνου πληροφορίες για την κατανάλωση κάθε συσκευής, επιτρέποντάς σας να προσδιορίσετε πιθανές πηγές υψηλής κατανάλωσης. Ανακαλύψτε ποιες συσκευές μπορείτε να περιορίσετε για εξοικονόμηση ενέργειας. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να αποκαλύψει εκπλήξεις, αναδεικνύοντας συσκευές που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από ό,τι θα περιμένατε.

Close up of Woman Holding Smart Energy Meter in Kitchen Measuring Energy Efficiency
Electrician working at electric panel

Επικοινωνία

Είτε πρόκειται για μια μικρή επισκευή είτε για ολοκληρωμένο έργο, η Safe Volts είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για εσάς.


Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Safe Volts για τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες!


Phone Number Icon
Internet
Mail Icon
pin, location, map, address, security pin, google maps, map